صبحانه سالم با پک سبزینه

صبحانه سالم با پک سبزینه از صبحانه‌های سالم و خوشمزه است که از مواد غذایی بیشتری به نسبت صبحانه‌های دیگر تشکیل

توسط مدیر سایت در 11 مرداد 1402

صبحانه سالم با پک سبزینه از صبحانه‌های سالم و خوشمزه است که از مواد غذایی بیشتری به نسبت صبحانه‌های دیگر تشکیل شده است. پک سبزینه شامل نان سبوس دار، ترکیبی از سبزی‌های فصل، ماست، پنیر فرنگی و همچنین شیره انگور است.

نان سبوس‌دار از جمله انواع نان‌های سالم است که حاوی مواد مغذی بالایی مانند فیبر، پروتئین و ویتامین‌های گروه‌ ب می باشد. ترکیبی از سبزی‌های فصل در پک سبزینه شامل گیاهان مختلفی مانند شوید، ریحان وجعفری می‌باشد و این گیاهان به دلیل حاوی مواد مغذی خاص جزء سالم‌ ترین مواد غذایی هستند.

ماست و پنیر فرنگی نیز در پک سبزینه حضور دارند، که هر دو از دسته مواد غذایی پروتئینی هستند و به عنوان یکی از سبک های سالم تغذیه، می توانند به قسمتی از هر وعده غذایی اضافه شوند. شیره انگور که به عنوان شیرینی در پک سبزینه استفاده می شود، حاوی مواد مغذی زیادی نیز هست که می توان به خواص آنتی اکسیدانی، کلسیم، آهن و ویتامین‌های مختلف نام برد.

صبحانه سالم با پک سبزینه، یک گزینه سالم و خوشمزه برای صبحانه است که حاوی ترکیبی از مواد غذایی مفید برای سلامت و رشد بدن است. استفاده از این پک به عنوان صبحانه روزانه در کنار یک زندگی فعال و سالم، برای مقابله با بیماری‌های قلبی، سرطان و پوکی استخوان بسیار کمک کننده است.



انتخاب مواد سالم برای صبحانه

صبحانه یکی از مهم‌ترین وعده‌های غذایی است که باید با توجه به نیاز بدن و سلامتی افراد، مناسب انتخاب شود. انتخاب مواد سالم برای صبحانه می‌تواند به عنوان یک شروع سالم در روز به شما کمک کند. یک صبحانه سالم باید حاوی میزان کافی از پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها و مواد مغذی دیگر باشد.

یکی از مواد پرمصرف در صبحانه، میوه‌ها هستند. میوه‌ها حاوی ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبر هستند که برای سلامت بدن مفید هستند. برای انتخاب میوه‌ها، می‌توانید از گوجه فرنگی، خیار، سبزیجات و میوه‌هایی مانند انگور، سیب و پرتقال استفاده کنید.

اینکه چه نوع غلاتی در صبحانه مصرف کنید بسیار مهم است. غلات حاوی مواد مغذی و فیبر هستند و بهترین گزینه، غلات اصلی مثل نان سیب‌زمینی، نان قرمز، نان محلی و تخمه یا غلات یونجه می‌باشد. برای اینکه از غلات بهترین هارا داشته باشید، باید به دنبال نوع غلات بدون شکر باشید.

مصرف پروتئین در صبحانه نیز بسیار مهم است.آیا کدام گزینه بهتر است؟ گزینه‌های پروتئینی شامل سرشیر، پنیر یا تخم مرغ هستند که همه حاوی پروتئین هستند. اما توجه داشته باشید که برای داشتن صبحانه سالم، باید به میزان مصرف پروتئین کمی توجه کرد.

در نهایت، مصرف یک نوشیدنی خوشمزه و سالم برای زمان صبحانه بسیار مهم است. می‌توانید از شاهی، قهوه، دم‌نوش‌های گیاهی و آب میوه استفاده کنید. بهتر است از نوشیدنی‌های غیرالکلی و نبضی استفاده شود همچنین، بهتر است از نوشابه و آب نبات به جای میوه آماده مصرف صنعتی، استفاده نکنید.

کلید برای انتخاب مواد سالم برای صبحانه، تعادل سنجی میان میوه، غلات، پروتئین و نوشیدنی‌های سالم است. با توجه به نیازهای بدن شما می‌توانید این مواد را به گونه‌ای که می‌پسندید ترکیب کنید و صبحی سالم و شاداب داشته باشید.



راه‌های تهیه سبزینه در خانه

راه‌های تهیه سبزینه در خانه

سبزینه از جمله غذاهای سنتی و محبوبی است که در بسیاری از خانواده‌های ایرانی سرو کار می‌کند. این غذا از چندین مرحله تهیه شده و سبزی ها، گوشت و لوبیا سبز، لپه، نخود فرنگی، سیب زمینی و مواد دیگری که باعث ایجاد طعم بسیار خوشمزه سبزینه می‌شوند، با هم ترکیب می‌شوند. اما گاهی اوقات برای تهیه سبزینه مقداری سر و کار زیادی با مراجعه به فروشگاه ها و بازارها می‌طلبد. همچنین کیفیت سبزیجات و مواد مورد استفاده نیز همیشه به اندازه پیشین نیست. به همین دلیل، تهیه سبزینه در خانه می‌تواند هم تجربه‌ای خوب برای شما باشد و هم لذت بیشتری را برای خانواده شما به ارمغان بیاورد. در ادامه به توضیحی کوتاه از راه‌های تهیه سبزینه در خانه می‌پردازیم.

نخود و لوبیای سبز را باید قبلاً خیسانده و به همراه سیب زمینی در دستور طبخ سبزینه قرار دهید، برای این منظور، لوبیا سبز و نخود را ۴ تا ۶ ساعت قبل از طبخ در آب خیسانده و پس از استخراج از آب، با بقیه مواد دیگر در دستور طبخ سبزینه قرار می‌دهیم.

یکی از مواد اصلی سبزینه، سبزیجات هستند. در حالی که در فصل بهار سبزیجات به راحتی در بازار کمپوست وجود دارند، اما در فصل‌های دیگر برای تهیه سبزینه در خانه می‌توانید از سبزی استفاده کنید. برای این کار می توانید از سبزی خشک، سبزی های یخ زده و یا سبزیجاتی که برای نگهداری در فریزر مناسب هستند چون توامان با نگهداری طولانی مدت و قیمت بالایی همراه نیستند.

در نهایت، باید به این نکته اشاره کنیم که با طبخ سبزینه در خانه به راحتی می‌توانید کیفیت بهتر و همچنین اطمینان داشته باشید که مواد استفاده شده برای طبخ سبزینه بدون هیچ گونه مواد افزودنی و شیمیایی اضافی هستند.



طریقه طبیعی نگه‌داری سبزیجات

نگه‌داری سبزیجات به طور طبیعی یعنی بدون استفاده از مواد شیمیایی و نگه‌دارنده‌های مصنوعی مختلف، انجام می‌شود. این روش باعث افزایش ویتامین‌ها و مواد مغذی سبزیجات می‌شود و همچنین باعث حفظ طعم و عطر طبیعی آن‌ها می‌شود. در ادامه نگه‌داری طبیعی سبزیجات را به صورت کامل توضیح می‌دهیم.

1. قبل از نگه‌داری سبزیجات باید آن‌ها را به دو صورت شسته و یا نشسته در آورده و پاکسازی کنید تا خاک و زمین موجود روی آن‌ها کاملاً حذف شود. سپس باید سبزیجات را خنک نگه داشت.

2. برای نگه‌داری سبزیجات، باید آن‌ها را به صورت ضعیف و یا از طریق بخار، درون آبجوش نشده پخت کرد تا مواد مغذی در آن‌ها حفظ شود. برای این منظور، باید آن‌ها را به صورت کامل خام کنید و پس از پخت کردن، درون ظروفی سیلیکونی، سرامیکی یا شیشه‌ای به همراه یک لایه کاغذ جات طبیعی قرار دهید.

3. برای نگه‌داری سبزیجات در یخچال، باید آن‌ها را با حفظ رطوبت آن‌ها، درون کیسه یا جعبه پلاستیکی قرار دهید و برای مدت چند روز در یخچال نگه‌داری کنید، این روش هم به صورت بهینه از این قرار است که درون کیسه بسته شود.

4. برای نگه‌داری سبزیجات خشک، باید آن‌ها را در ظروفی سیلیکونی و یا شیشه‌ای قرار داده و در محلی خشک، خنک و تاریک نگه داشت. بهتر است آن را در محیط نسبتاً خشک و خنک قرار دهید.

همینطور که دیدید، با نگه‌داری سبزیجات به صورت طبیعی، می‌توان به راحتی تمامی مواد مغذی آن‌ها را حفظ کرده و طعم و عطر طبیعی آن‌ها را حفظ کرد. همچنین برای مدت زمان بیشتر از حفظ تازگی سبزیجات، بهتر است آن‌ها را در فضای خشک و کم‌روشن دور از نور خورشید و گرما نگه داشت.



آموزش تهیه پخت کنجدی

تهیه پخت کنجدی یکی از خوراکی‌های سالم و سیری است که در بسیاری از کشورها به عنوان یک پروتئین گیاهی مصرف می‌شود. این غذای سنتی خیلی ساده تهیه می‌شود و با چند مواد ساده می‌توان آن را تزئین کرد و به یک صبحانه، ناهار یا شام شیک و خوشمزه تبدیل کرد. پخت کنجدی یک مزیت بزرگ دیگر دارد که این است که برای ملت‌های مختلفی که به دلیل تغذیه گیاهی یا نوع دینی خود، از گوشت استفاده نمی‌کنند، جایگزین عالیی برای پروتئین گوشت است.

برای تهیه پخت کنجدی، ابتدا باید برنج را برای نصف ساعت در آب خیس کنید تا نرم شود. سپس کنجد را در یک سینی تخم مرغ و به همراه شور و فلفل قرمز قرار داده و با دست‌های خود، حدود 5-10 دقیقه آن را با هم مخلوط کرد. سپس چوب مرغی خود را با روغن سرخ کنید و آن را در یک ماهیتابه بزرگ بریزید و به روی حرارت بزرگ درآورید.

سپس برنج را به همراه سیر و فلفل سیاه به ماهي‌تابه اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. آن را برای یک دقیقه بگذارید تا به طور کامل مخلوط شود. سپس آتش را کم کنید و اجازه دهید برنج به آرامی سرخ شود. بعد، تخم مرغ را با شیر و کمی فلفل سیاه به هم زده و روی برنج ریخته و آن را با یک کاور بسته تا شکل دلخواه شما ایجاد شود. آن را برای 10 دقیقه در حرارت کم بگذارید.

سپس ماهیتابه را از حرارت بردارید و ماسوله‌های کرم‌شیری را در روی برنج بریزید. برای ایجاد تزئینات، می‌توانید آلبالو و زرشک با روغن کمی درون یک تابه به پخت برسد. آنها را در روی پخت کنجدی بگذارید. این پخت کنجدی سلامت، خوشمزه و سیری است که برای شام، ناهار و صبحانه بسیار مناسب است.



چگونگی طبیعی شدن یک پک سبزینه

پکیج سبزینه ها معمولاً در سوپرمارکت ها یا صرفاً به صورت پروتئین خام در بازارها با قیمت بالایی فروخته می‌شوند. اما با داشتن پک سبزینه های سالم و تازه می‌توانید در خانه به راحتی آماده کنید.

طبیعی شدن پک سبزینه با پختن آن ها، معمولاً مدت زمان بیشتری را نیاز دارد و همچنین مقداری می‌تواند از مواد مغذی آن کاسته شود. برای اینکه پک سبزینه‌های خود را به شکل طبیعی تهیه کنید، می‌توانید از ترکیبی از چندین گیاه مختلف استفاده کنید.

اولین مرحله برای طبیعی شدن پک سبزینه، انتخاب گیاهان تازه و سلیم است. بهترین انتخاب برای این کار، گیاهانی هستند که در فصل مربوطه زیاد موجود هستند و برای به دست آوردن آنها بهتر است به فروشگاه های محلی خود مراجعه کنید.

پس از انتخاب گیاهانی که می‌خواهید به شکل طبیعی به پک سبزینه اضافه کنید، آنها را با دقت شستشو دهید و قسمت‌های آلوده را برش دهید. سپس گیاهان را به اندازه مناسب خرد کنید و به پک سبزینه خود اضافه کنید. حال پک را در یخچال نگه دارید تا حداقل دو روز بعد از اضافه کردن سبزیجات، طبیعی شود.

در نهایت، پک سبزینه شما حاوی مواد مغذی طبیعی و بدون مواد نگهدارنده مصنوعی خواهد بود. از آنجا که گیاهان تازه معمولاً به سرعت فساد می‌کنند، بهتر است بعد از دو روز مصرف کنید. به این صورت شما می‌توانید تنها به سلامتی خود و خانواده‌تان فکر کنید و در عین حال پول خود را نیز صرفه جویی کنید.


پک صبحانه
سبزینه پک

منبع
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن